Jobbe i Clinique

  • Om Clinique
  • Hvorfor arbeide for Clinique
  • En melding fra Jane
  • Ledige stillinger

Viktigste 5 grunner
til å arbeide for Clinique

De ansatte i Clinique er kjent for sin kunnskap og fantastiske kundeservice. God opplæring og utdanning er Cliniques filosofi, og våre ansatte utviser disse standardene til perfeksjon. Les videre for å finne ut hvorfor de er våre "difference makers".

1
"Clinique er ikke et kosmetikkmerke. Det er en filosofi, en livsstil."

Clinique er et selskap som bryr seg om mer en makeup og hudpleie, Clinique bryr seg om deg. Cliniques grunnlegger Carol Phillips var lidenskapelig overbevist om at industrien ville utvikle seg videre fra troen på at ett produkt passet til alle. Clinique har oppmuntret flere millioner kvinner rundt om i verden til å sette likhetstegn mellom det å føle seg vakker og evnen til å bli den beste versjonen av seg selv på alle områder i livet.

2
Service er det vi gjør, og en opplevelse er det vi gir.

Opplevelsen er minneverdig, laget sammen med og tilpasset hver enkelt kunde. Det hele starter med etablering av et bånd med kunden og det å kunne sikre at hun får oppfylt sine behov. Clinique ble bygd på prinsippene om omtanke og tilbud som etterkommer kvinners behov. Det handler om mer enn salg, det handler om å berøre liv gjennom inspirerende selvsikkerhet og utgjøre en forskjell på en meningsfull måte.

3
Clinique investerer mye i utvikling av sine medarbeidere

Dette gjøres gjennom omfattende opplæringsprogrammer som orienteringer og seminarer. Ved å inspirere til selvsikkerhet i vårt team, vil de oppnå et helt liv av kunnskap og i sin tur legge til rette for selvsikkerhet hos våre kunder. Vi er alle unike og vi setter pris på det hver enkelt tar med seg og respekterer våre individuelle forskjeller. Clinique er et sted hvor profesjonell utvikling tilpasses til våre sterke områder og ønsket karrierevei.

4
Clinique-merket er plassert under Estee Lauder Companies, det største og mest suksessrike skjønnhetsselskapet innenfor luksussegmentet i verden.

I tillegg til en omfattende liste over utmerkelser, er Estee Lauder Companies et familiemerke. Vi tror at alle personer er talentfull og det er vår jobb ikke bare å finne riktig person til riktig stilling, men også gi alle muligheten til å gi uttrykk for sine talenter. Til å utvikle personen og Clinique.

5
Clinique er et raskt voksende merke som krever kreativitet, innovasjon og ledelse fra sine ansatte for å kunne bringe de aller beste produktene til selskapets kunder.

Hos Clinique blir du utfordret hver dag for å sikre at merket lever opp til sin lange, fremragende historie.