Jobbe i Clinique

  • Om Clinique
  • Hvorfor arbeide for Clinique
  • En melding fra Jane
  • Ledige stillinger

En melding fra Jane

Vår grunnlegger, skjønnhetsredaktør Carol Phillips, delte at "Clinique er ikke et kosmetikkmerke. Det er en filosofi, en livsstil." Takket være en filosofi som baserer seg på spesialtilpassede løsninger, har Clinique utviklet enkle rutiner som gir bemerkelsesverdige rutiner. Og generasjoner av kvinner bekrefter at flott hud er oppnåelig uansett alder. Vi er utviklet av hudleger, allergitestet og 100 % uparfymert. Makeup fra Clinique handler om overraskelser og gleden ved muligheter.

I Clinique inviterer vi til samtale, uavhengig av hvor hun er, enten hun oppdager oss i sitt lokale parfymeri eller er i kontakt med merket på nettet. Personlig oppfølging, en spesialtilpasset opplevelse og en forpliktelse til å løse enkeltpersonens behov og problemer for alle kunder, er del av merkets DNA. Vi gir kundens kunnskap med det mål å inspirere til selvsikkerhet og hjelpe henne med å føle seg fantastisk.

Det å være annerledes ligger i vår fortid, og er også en stor del av vår fremtid. Det er virkelig et privilegium å jobbe sammen med de smarteste og mest kreative hodene i vår bransje. Ingen to dager er like, og det er her gleden med alle mulighetene du får når du arbeider med en merke som Clinique ligger. Vårt merke var født ut av kreativiteten i moteverdenen, og derfor oppmuntrer vi våre ansatte til å dyrke sin personlige kreativitet, se seg om etter nye muligheter og innse at ideer kan komme fra hvor som helst og hvem som helst.

Clinique har alltid vært annerledes og dette definerer oss.

Med vennlig hilsen,

Jane Lauder
Global Brand President